Maggi Untuk Rakyat Malaysia

Biasakan dengan Maggi

Maggi benar-benar merupakan produk Switzerland yang dikendalikan oleh Nestle Malaysia sejak tahun 1957 untuk menyediakan makanan kegemaran mereka kepada rakyat Malaysia, termasuk rempah dan mi cepat. Maggi telah memperoleh banyak anugerah di bawah Nestle, seperti mendapatkan Emas di dalam Putra Brand Name Awards pada tahun 2019. Rakyat Malaysia sangat menyukai Maggi untuk pembuatan produk makanan halal dengan perancangan resepi nasi minyak yang mudah.

Apa yang patut anda Dapatkan Dari Maggi

Maggi terkenal dengan mee cepat kami, yang ditawarkan dalam beberapa rasa seperti kari dan ayam. Gunakan sos cili atau tiram kami sebagai perasa untuk membantu menjadikan makanan anda lebih enak. Memasak makanan adalah mudah dengan bekalan batu dan CukupRasa dari Maggi. Buat makanan segera dengan pasta cepat, atau buat nasi biryani dan sambal dengan kesederhanaan dengan pasta kami menyatu.

Resepi Yang Harus Kami Cuba

Kami kini mempunyai resipi lazat yang mudah untuk anda buat dengan item dari Maggi. Kami sekarang mempunyai resipi unggas unggas, misalnya, sambal ayam kami yang dibuat dalam kicap Maggi atau rendang unggas yang enak yang dibuat menggunakan Maggi CukupRasa. Resipi daging lembu lebih sedap dengan kiub kaldu daging, seperti menu daging dendeng dan mi goreng daging yang enak.

Maggi MY

Makanan Cepat Selesai

Bantu resipi nasi yang sedap dan cepat tanpa rasa sakit dengan CukupRasa ini, seperti nasi goreng Cina kami. Kami juga menyediakan hidangan untuk ikan dan kerang, seperti udang yang diikat dengan rasa panas dan pahit dari MAGGI Tomyum Paste. Mencari alternatif yang lebih sihat? Cubalah resipi lazat vegetarian kami seperti kangkung belacan goreng atau kailan makanan laut masin menggunakan kiub ikan teri kami.

Keutamaan Antarabangsa Dengan Maggi

Sediakan hidangan dunia di rumah anda dengan Maggi. Kami sekarang mempunyai hidangan Eropah seperti mac dan keju, atau makanan dari Timur, seperti tumis daging lada hitam yang dibuat menggunakan ciri-ciri premix Maggi. Buat resipi popular dari Jepun dengan formula teriyaki unggas cepat, dan sediakan makanan Arab menggunakan Nasi Arab dada ayam yang dibuat menggunakan sos tomato kami dan membekalkan kiub.

Sesuatu yang sangat baru dengan Maggi

Oleh kerana Maggi benar-benar jenama terkenal di seluruh dunia, barang dagangan kami bahkan menjadi sebahagian daripada resipi gurun. Contohnya, kheer, puding tradisional India yang dihasilkan dari beras dan tenusu, boleh dibuat dari mi dari Maggi 2-Min Mie. Selain itu, tukang masak juga telah memasukkan item Maggi ke dalam resipi makanan ringan makanan ringan mereka seperti keripik kentang dan banyak lagi.

Cadangan Maggi

Dapatkan yang terbaik dari memasak untuk masa keluarga yang berkualiti tinggi dengan cadangannya. Temukan pasangan spageti yang ideal, cara menggoreng makanan laut seperti profesional, atau bagaimana menyediakan makanan dengan cara yang betul boleh menjadi baik untuk meningkatkan kesihatan, masa, dan kewangan anda bersama kami. Anda juga boleh belajar mengatur dapur anda untuk memanfaatkan keseluruhan tempat di sana dengan MAGGI.

Pilih Maggi Sekarang

Untuk memasak makanan yang cepat dan produktif, pilih barang Maggi sekarang. Item kami akan menghasilkan banyak resipi dengan kaedah yang mungkin untuk anda menyiapkan resipi dengan elemen yang dapat diakses di kawasan dapur anda. Resepi nasi minyak kami juga dapat mendorong idea supaya anda dapat membuat makanan dengan sangat mudah apabila anda merasa tidak pasti apa yang harus anda buat pada waktu pagi, makan, atau makan malam.